0 item(s)

Geschiedenis

 

JUMPZGAMING.nl is opgericht op 23 januari 2012. Het bedrijf is opgericht door Daan van Lin, of beter gezegd, Daan van Lin is JUMPZGAMING.nl. Ik ben 26 jaar oud inmiddels. Toen ik een paar jaar geleden met het bedrijf begon was ik 23 jaar oud, maar mijn geschiedenis én liefde met games gaat veel verder terug. 
Het begon ooit met een Super Nintendo, en jaren later een Playstation2. Een paar maanden later kocht ik nog een Playstation2, dit omdat ik er nog wat games bij wilde hebben. De games die ik niet leuk vond verkocht ik weer. Toen ontdekte ik dat er veel vraag was naar losse games, en ben toen wat losse games gaan verkopen, ook omdat ik ze zelf wilde spelen. Ook tijdens m'n studietijd op de Hogeschool Arnhem / Nijmegen was ik hier nog mee bezig, en kon ik ondertussen wat van mijn studie Commerciële Economie (marketing & sales) toepassen op het verkopen van games. 
Een tijd lang heb ik me gericht op het fulltime ondernemen. Tegenwoordig ben ik met zowel mijn studie bezig - die ik graag wil afronden - en met het bedrijf. Hierin hoop ik nog flink te kunnen groeien, en wie weet wat de toekomst allemaal brengt.