Lot van 3 Nintendo GameCube

Niet op voorraad
SKU
NGB B-65207
Speciale prijs € 15,96 Normale prijs € 19,95
Donkey Kong Jungle Beat Voel het ritme van een geheel nieuw Donkey Kong-avontuur terwijl je je een weg baant door de wilde jungle-koninkrijken. In Donkey Kong Jungle Beat moet je de DK Bongo Controller gebruiken om de aap te begeleiden door gevaarlijke omgevingen vol vijanden en obstakels. Donkey Kong's acties, waaronder lopen, springen en aanvallen, zijn afhankelijk van waar je beide bongo-drums raakt. Gebruik je handen om beesten te vechten, bananen te verzamelen, combo-snaren samen te stellen, een doos met rivalen en zelfs dieren te berijden. Mario Party 4 Toad, Koopa en andere party-planning grappenmakers hebben verborgen verjaardagscadeaus voor hun beste vrienden in de Party Cube. Om de cadeaus te winnen, zullen Mario, Yoshi, Peach en andere Mushroom Kingdom-favorieten een duik nemen in een circus van minigames. Blijf zoals altijd op zoek naar Bowser en zijn lastige klussers. Zelfs Whomp en Thwomp hebben rock-'n verrassingen voor je in hun extra kamer. Vol met verrassingen, wilde multiplayer-actie en waanzinnige uitdagingen, Mario Party 4 is je ticket voor een goede tijd. Nintendo GameCube Software e-Catalog 2003 Spring De schijf bevat screenshots van en informatie over Biohazard, Biohazard 0, Biohazard 2, Biohazard 3 Last Escape en Eternal Darkness. De schijf zat in een kleine hoes, die weer in een normale plastic behuizing kwam met een invoegsel dat de bedieningselementen liet zien. De achterkant van de insert heeft de bediening voor Viewtiful Joe.
  • Snelle bezorging door heel Nederland
  • Used games, premium quality!
  • Niet goed...Geld terug? Klantvriendelijk en eerlijk!
20% Korting!


Donkey Kong Jungle Beat

Voel het ritme van een geheel nieuw Donkey Kong-avontuur terwijl je je een weg baant door de wilde jungle-koninkrijken. In Donkey Kong Jungle Beat moet je de DK Bongo Controller gebruiken om de aap te begeleiden door gevaarlijke omgevingen vol vijanden en obstakels. Donkey Kong's acties, waaronder lopen, springen en aanvallen, zijn afhankelijk van waar je beide bongo-drums raakt. Gebruik je handen om beesten te vechten, bananen te verzamelen, combo-snaren samen te stellen, een doos met rivalen en zelfs dieren te berijden.

Mario Party 4

Toad, Koopa en andere party-planning grappenmakers hebben verborgen verjaardagscadeaus voor hun beste vrienden in de Party Cube. Om de cadeaus te winnen, zullen Mario, Yoshi, Peach en andere Mushroom Kingdom-favorieten een duik nemen in een circus van minigames. Blijf zoals altijd op zoek naar Bowser en zijn lastige klussers. Zelfs Whomp en Thwomp hebben rock-'n verrassingen voor je in hun extra kamer. Vol met verrassingen, wilde multiplayer-actie en waanzinnige uitdagingen, Mario Party 4 is je ticket voor een goede tijd.

Nintendo GameCube Software e-Catalog 2003 Spring

De schijf bevat screenshots van en informatie over Biohazard, Biohazard 0, Biohazard 2, Biohazard 3 Last Escape en Eternal Darkness. De schijf zat in een kleine hoes, die weer in een normale plastic behuizing kwam met een invoegsel dat de bedieningselementen liet zien. De achterkant van de insert heeft de bediening voor Viewtiful Joe.




Meer informatie
Platform GameBoy
Staat Tweedehands
CIB Compleet
Region NTSC-J
Taal Engels
Editie Standaard