3 van 3
per pagina
  1. Speciale prijs € 48,97 Normale prijs € 69,95
  2. Speciale prijs € 4,17 Normale prijs € 5,95
  3. Speciale prijs € 26,57 Normale prijs € 37,95
3 van 3
per pagina

Dreamcast controller

Wil jij weer gamen op de retro Sega Dreamcast? Dan heb je natuurlijk een Dreamcast Controller nodig! Shop hier!

Dreamcast controller

Heb je nog een oude Sega Dreamcast console in je zolder liggen, maar ben je de Dreamcast controllers kwijt? Zoek dan niet verder, bij Magix Buttons hebben we alles waar jij naar op zoek bent.

Op de retro Dreamcast konden vier controllers op aangesloten worden. De Dreamcast controller is uniek door de aansluitingen, hier kun je accessoires op aansluiten zoals een vibratiemotor, een microfoon en een VMU (Visual Memory Unit).De VMU past in de uitbreidingssleuf van de Dreamcast controller, maar de CMU kan je ook koppelen met andere VMU’s. De VMU heeft een klein ingebouwde lcd-scherm en vier knoppen. De VMU kan gebruikt worden als extra beeldscherm en los als een draagbare console. Het is dus ook mogelijk om op de VMU te gamen zoals Sonic en Pocket GT.

Sega Dreamcast

Hier bij Magix Buttons hebben we meer dan 500 producten voor de Dreamcast. De Dreamcast is een gameconsole geproduceerd door Sega in 1998. Wat de Dreamcast uniek maakte was de ingebouwde modem. De Dreamcast was een van de eerste consoles waar je online op kon gamen, maar natuurlijk was het ook mogelijk om offline te gamen. Aan de Dreamcast kan je ook een aantal accessoires op aansluiten zoals Dreameye, Racing Wheel, Vibration Pack, Lightgun en nog meer.

Sega Dreamcast Games

De Dreamcast had 22 games waar je online op kon gamen, maar uiteraard waren er ook games waar je ook single-player kon spelen. Bij Magix Buttons hebben we ruim 450 Dreamcast games, dus jouw favoriete childhood game zit er vast en zeker tussen!

Naast de Sega Dreamcast hebben we ook nog andere Sega consoles. Of ben je toch meer een fan van een andere retro gaming console zoals Nintendo, Playstation, XBOX en Atari.