0 item(s)

Wat maakt ons uniek?

 

Er zijn veel webshops en winkels die games verkopen, maar toch zijn wij uniek. Hoe is dat mogelijk? Wij verkopen uitsluitend tweedehands games via onze webshop. Alle games en accesoires die wij verkopen zijn gecontroleerd op krassen, werking en of ze er nog netjes uitzien. Daarnaast krijgt u van ons de garantie dat de artikelen werken. 

Wij hebben altijd een uniek aanbod aan games, niet altijd de allernieuwste games, maar wel games die je in andere webshops of winkels niet meer zult vinden. 
En niet alleen ons aanbod is uniek, ook onze prijzen. Wij proberen met al onze prijzen goedkoper te zijn dan onze concurrenten.
En alsof de lage prijzen en ons unieke aanbod nog niet genoeg zijn, bieden we nog eens een goede service aan. Ons motto bij de service is dat we overal voor open staan. Zo hebben we verschillende manieren om gecontacteerd te worden, zodat u voor uiteenlopende vragen bij ons terecht kunt. Domme vragen bestaan niet. Wij zijn altijd bereid u te helpen. Ook voor tips staan wij open, zodat we onze service nog verder kunnen verbeteren of uitbreiden. 

Kom ook gerust eens langs om door ons uitgebreide aanbod te snuffelen. Wij zijn dan bereid u te helpen bij het uitzoeken van de juiste games voor u of voor diegene waar u iets voor zoekt. Voor een bezoek dient u wel een afspraak te maken.

Dus JUMPZGAMING.nl is
- Uniek aanbod games en accesoires
- (Extreem) Lage prijzen
- Hoge service