Super Mario 3D World - Japans

Niet op voorraad
SKU
WIIU B-61670
€ 17,95
Super Mario Fun Werk samen met je vrienden of strijden om de kroon in het eerste multiplayer 3D Mario-spel voor het Wii U-systeem. In het Super Mario 3D World-spel kunnen spelers ervoor kiezen om te spelen als Mario, Luigi, Princess Peach of Toad. Kenmerken: * Elk personage heeft unieke vaardigheden en speelstijlen. Princess Peach glijdt bijvoorbeeld over gaten, terwijl Luigi zijn kenmerkende extra hoogspringen heeft. * De nieuwe katentransformatie stelt spelers in staat om op handen en voeten te rennen, vijanden aan te vallen, aan te vallen in de lucht of hun klauwen te gebruiken om muren en doelpalen omhoog te rennen. * Ontdek kleurrijke 3D-omgevingen gevuld met obstakels en constructies zoals transparante pijpen en verticale transportbanden, die nieuwe puzzelelementen toevoegen. * Gebruik het aanraakscherm van de Wii U GamePad Controller om naar verborgen blokken te zoeken en vijanden op hun plaats te bevriezen.
  • Snelle bezorging door heel Nederland
  • Used games, premium quality!
  • Niet goed...Geld terug? Klantvriendelijk en eerlijk!


Super Mario Fun

Werk samen met je vrienden of strijden om de kroon in het eerste multiplayer 3D Mario-spel voor het Wii U-systeem. In het Super Mario 3D World-spel kunnen spelers ervoor kiezen om te spelen als Mario, Luigi, Princess Peach of Toad.

Kenmerken:

* Elk personage heeft unieke vaardigheden en speelstijlen. Princess Peach glijdt bijvoorbeeld over gaten, terwijl Luigi zijn kenmerkende extra hoogspringen heeft.
* De nieuwe katentransformatie stelt spelers in staat om op handen en voeten te rennen, vijanden aan te vallen, aan te vallen in de lucht of hun klauwen te gebruiken om muren en doelpalen omhoog te rennen.
* Ontdek kleurrijke 3D-omgevingen gevuld met obstakels en constructies zoals transparante pijpen en verticale transportbanden, die nieuwe puzzelelementen toevoegen.
* Gebruik het aanraakscherm van de Wii U GamePad Controller om naar verborgen blokken te zoeken en vijanden op hun plaats te bevriezen.



Meer informatie
Platform WiiU
Ean Code 4902370521269
Staat Tweedehands
Region NTSC-J
Taal Engels